Matchen mot Holmsund!

En skön vinst efter en sisådär insats! Matchen slutade 10-5, det bjöds på ett riktigt konstmål av zorrokungen Matilda! Det var den stora höjdpunkten i matchen! Det var även Annas sista match i RIG tröjan och hon avslutade det på bästa möjliga sätt med 4 poäng 1+3, lycka till i Iksu Anna''ankan''Wijk!

Matchen började med att Holmsund tog ledningen efter ett skit mål i början av första perioden. Men det vände Rig på ganska snabbt och 1-1 gjordes med en backhand knack av Matilda, snyggt framspelad av Julia! Sedan satte Anna 2-1 på egen hand i PP. Det var resultatet efter den första perioden.

Andra perioden startar bra och Rig går i från till 4-1 efter två snabba mål som gjordes av Magda och Empa. Sedan hann Josse och Magda med att göra två snygga mål innan periodens slut. Homsund gjorde även de ett par mål och resultatet inför sista perioden var 6-3. Det kändes som att en vinst var på gång!

Sista perioden börjar med att Empa gör mål i PP ass av Ida. 7-3 och det känns som att detta blir en rolig kväll. 8-3 målet var kvällens gobit, Matilda springer bakom mål drar upp bollen på bladet och zorrar in den bakom en bortgjord keeper i holmsund målet. Ett stort jubel uppstår i hallen och Matilda kan vara nöjd:)!

Slutresultat skriv till 10-5 efter att Holmsund putasats till siffrorna på slutet. Värt att nämna är att Magda blev tremålsskytt!

Här är den Glada tvåmålsskytten Empa som just gjort sitt andra mål och bjuder på ett fint leende för publiken och sina lagkamrater!